vineri, 23 aprilie 2010

Bon Jovi

Bon Jovi este o trupa de hard rock originară din New Jersey. Formată de Jon Bon Jovi, vocea principală a formaţiei , grupul a cunoscut succesul în anii '80. Trupa şi-a continuat succesul si in deceniile urmatoare, fiind astazi considerată una dintre cele mai mari trupe rock a lumii.

Bon Jovi
a vândut mai mult de 35 de milioane de albume în Statele Unite ale Americii şi peste 120 de albume în toata lumea, având la activ concerte live în marile oraşe din Asia, Europa, Australia, Canada, Africa de Sud şi America de Sud, precum şi în oraşele mari din Statele Unite.

Bon Jovi a scos 10 albume de studio, 2 albume "best of" şi un album live. Cel mai bine vândut album rămâne al treilea material discografic Slippery When Wet care a vandut peste 25 de milioane de copii in intreaga lunme. Formaţia a avut un număr de şapte albume numărul 1 în clasamentele muzicale din Europa, 6 în clasamentele din lume, 3 în America şi 5 în Marea Britanie. Dar şi alte multe albume numărul 1 in Australia, Japonia, Canada şi Germania. Bon Jovi a avut numeroase hituri în toată lumea, precum "You Give Love a Bad Name", "Livin' on a Prayer", "Wanted Dead or Alive", "Bad Medicine', "I'll Be There for You", "Keep the Faith", "Bed of Roses", "Always", "It's My Life", "Have a Nice Day", "Everyday" si "Who Says You Can't Go Home".






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu