miercuri, 6 ianuarie 2010

NY Yankees - speranţe la început de sezon 2010



Ca o continuare a rubricii postate în noiembrie 2009 pe acest blog, revin acum cu noi date şi cu speranţa reeditării performanţelor remarcabile din sezonul trecut a echipei mele favorite - New York Yankees.

După câştigarea celui de-al 27-lea titlu de campioană în 2009, NY Yankees a pierdut câţiva jucători importanţi ca de exemplu Hideki Matsui, MVP-ul finalei World Series care a plecat la Los Angeles Angels. Jerry Hariston care a contribuit la calificarea în World Series este liber de contract şi se pare că nu va mai semna cu Yankees.



Unul din pitcherii NY Yankees , Andy Pettitte a fost şi el liber de contract dar în final a semnat pentru un nou sezon alături de Yankkes.




Pitcherul Chien-Ming Wang a plecat la final de sezon dar ramâne în continuare liber de contract însă fără mari şanse de revenire. Outfilder-ul Johnny Damon cu o contribuţie remarcabilă în sezonul trecut a plecat fiind liber de contract dar cu mari şanse de revenire la echipă.





Una din importantele achiziţii ale finalului de sezon 2009 a fost Curtis Granderson fost jucător al echipei Detroit Tigers. O altă achiziţie este şi jucătorul Nick Johnson care a venit de la echipa Florida Marlins şi a fost adus ca înlocuitor al lui Hideki Matsui. Melky Cabrera a plecat la Atlanta Braves la schimb cu Javier Vazquez.



Sezonul urmator va avea câteva confruntări interesante. Actualul antrenor a lui NY
Yankees, Joe Giradi, îl va întâlni pe cel mai titrat fost antrenor a lui Yankees pe numele său - Joe Torre care acum pregăteşte echipa Los Angeles Dodgers.

Chiar în primul meci al sezonului NY Yankees îi va întâlni pe rivalii nr.1 Boston Red Sox care au făcut investiţii majore în achiziţionarea de noi şi valoroşi jucători.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu