vineri, 28 mai 2010

Prinţul Persiei: Nisipurile timpului

Filmul a fost fantastic!!!!!!! Efectele speciale ca şi povestea au fost nemaipomenite. Filmul are tot ce vrei: comedie, dramă, acţiune. Personajul meu preferat a fost personajul principal: Dastan.
Acţiunea celui mai aşteptat film de aventuri al acestei veri se petrece în fascinanta Persie, unde un prinţ proscris - Dastan - (Jake Gyllenhaal) se aliază cu misterioasa prinţesă Tamina (Gemma Arterton) să lupte împotriva forţelor răului şi să protejeze un pumnal străvechi cu puteri magice. Pumnalul poate sparge firida în care sunt zidite Nisipurile Timpului – un cadou din partea zeilor care poate întoarce timpul şi permite posesorului să conducă lumea. Dastan devine prinţ prin voinţa destinului, fiind adoptat de către regele Persiei, după ce acesta a asistat la o demonstraţie de curaj şi apărare a unui seamăn aflat în pericol.









Bazat pe celebrul joc video, Prinţul Persiei ne poartă în antichitate, unde un prinţ persan se aliază cu o prinţesă dintr-un imperiu rival pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă lumea întreagă. Pentru a câştiga, prinţul trebuie să învingă o serie de fiinţe fantastice, ajutat şi de Pumnalul Timpului, o armă în stare să controleze timpul: să-i încetinească scurgerea sau să-l dea înapoi. Filmările vor avea loc în Maroc şi Marea Britanie, acestea începând la jumătatea lui iunie 2008. Producătorul filmului este Jerry Bruckheimer.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu